SWB

Gildebor druk met voorbereidingen rond Hengelose FBK-games

Henk Knippenborg, sportparkbeheerder bij Gildebor, vertelt over de werkzaamheden die medewerkers van onze organisatie rond dit atletiektoernooi uitvoeren.

“Deze week hebben we bijvoorbeeld de discuskooi weggehaald”, zegt Henk, “want dat onderdeel vindt dit jaar niet plaats. Ook hebben we de grasmat regelmatig gesproeid in het stadion, vanwege het zonnige, droge weer van de afgelopen tijd.”

Henk vervolgt: “Daarnaast hebben onze medewerkers met een kleine freesmachine het zand in de springbakken van het verspringen los gemaakt.” Hij geeft aan dat vrijwilligers op een later moment het zand mooi zullen afvlakken.

“Ook hangen we in het stadium een deel van de reclameborden op”, legt Henk uit, “en op de dag van het toernooi zullen we ook de beplanting in het stadion in orde maken. Denk daarbij aan het plaatsen van coniferen, bloembakken en  bloemtorens.”

Verder vertelt Henk dat Gildebor de call room zal inrichten. Dat is het gebied waar de atleten zich verzamelen voordat ze het stadion binnengaan. Daar vinden onder meer de dopingcontroles plaats. Henk: “Onze medewerkers zetten er banken, stoelen en hekwerk neer voor atleten en officials.”

Gildebor zorgt verder voor de bewegwijzering rond het stadion. “Denk bijvoorbeeld aan de borden die aangeven waar bezoekers kunnen parkeren.”

Bovenstaande is slechts een greep uit de werkzaamheden die Gildebor de afgelopen tijd heeft uitgevoerd in het kader van de FBK-games. Bovendien verzorgt onze organisatie natuurlijk ook het reguliere beheer en onderhoud van de sportvelden aan de Kuipersdijk.

Henk: “De weken vóór de FBK-games zijn voor de medewerkers van deze Gildebor-locatie een drukke en interessante tijd. Maar iedereen is op elkaar ingespeeld en er heerst een echte teamgeest!”

Nieuws

Hengelo heeft weer een prachtige kerstboom op de markt dankzij Gildebor

Hengelo heeft weer een prachtige kerstboom op de markt dankzij Gildebor

(Bron: Tubantia d.d. 7 december 2018, auteur: Kim Jansen) Gigantische kerstboom van 4800 kilo doorstaat barre tocht naar Hengelose Markt Een barre tocht, dat was het voor zowel de kerstboom als het personeel van Gildebor. Uit een tuin aan de Lansinksweg werd een 20 meter hoge spar van 4800 kilo getild. Vanuit Tuindorp ging de […]

Lees meer
Gildebor maakt Hengelo bladvrij tijdens zesweekse bladcampagne

Gildebor maakt Hengelo bladvrij tijdens zesweekse bladcampagne

Gildebor is in Hengelo bezig met het opruimen van het gevallen herfstblad. Twintig medewerkers blazen in verschillende teams met bladblazers al het blad de straat op. Daar wordt de bladmassa met veegwagens en een zuigveegcombinatie opgepikt en meegenomen. Half november is Gildebor met deze bladcampagne begonnen en de stad zal in zes weken bladvrij worden […]

Lees meer
Herdenkingstocht ‘Licht in het Donker’ trekt 450 bezoekers

Herdenkingstocht ‘Licht in het Donker’ trekt 450 bezoekers

De jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst Licht in het Donker heeft op 21 november plaatsgevonden bij het begraaf-en gedenkpark aan de Oldenzaalsestraat in Hengelo. Het evenement is georganiseerd door Gildebor in samenwerking met de gemeente en uitvaartorganisatie Yarden. Ongeveer 450 bezoekers hebben een tocht gemaakt door het park, waarbij ze een lichtje vasthielden. De route was verder verlicht […]

Lees meer
Robert Monninkhoff wordt nieuwe algemeen directeur SWB Midden Twente

Robert Monninkhoff wordt nieuwe algemeen directeur SWB Midden Twente

Robert Monninkhoff wordt per 1 december de nieuwe algemeen directeur van SWB Midden Twente. Hij volgt Jeroen van der Geest op die ruim 7 jaar deze functie bekleedde. Robert Monninkhoff heeft ruim 13 jaar in de functie van financieel directeur gewerkt in dezelfde organisatie. Sinds het vertrek van Jeroen van der Geest is het bestuur […]

Lees meer
Wij zijn op zoek naar een trainee

Wij zijn op zoek naar een trainee

We zijn op zoek naar talenten die zich verder willen laten opleiden en ontwikkelen binnen onze organisatie. Je bent een starter op de arbeidsmarkt en je wilt jezelf graag verder ontwikkelen. Je hebt passie voor bedrijfsvoering in de brede zin en staat stevig in de schoenen, bent niet bang om in het diepe te springen, […]

Lees meer