SWB

Gildebor druk met voorbereidingen rond Hengelose FBK-games

Henk Knippenborg, sportparkbeheerder bij Gildebor, vertelt over de werkzaamheden die medewerkers van onze organisatie rond dit atletiektoernooi uitvoeren.

“Deze week hebben we bijvoorbeeld de discuskooi weggehaald”, zegt Henk, “want dat onderdeel vindt dit jaar niet plaats. Ook hebben we de grasmat regelmatig gesproeid in het stadion, vanwege het zonnige, droge weer van de afgelopen tijd.”

Henk vervolgt: “Daarnaast hebben onze medewerkers met een kleine freesmachine het zand in de springbakken van het verspringen los gemaakt.” Hij geeft aan dat vrijwilligers op een later moment het zand mooi zullen afvlakken.

“Ook hangen we in het stadium een deel van de reclameborden op”, legt Henk uit, “en op de dag van het toernooi zullen we ook de beplanting in het stadion in orde maken. Denk daarbij aan het plaatsen van coniferen, bloembakken en  bloemtorens.”

Verder vertelt Henk dat Gildebor de call room zal inrichten. Dat is het gebied waar de atleten zich verzamelen voordat ze het stadion binnengaan. Daar vinden onder meer de dopingcontroles plaats. Henk: “Onze medewerkers zetten er banken, stoelen en hekwerk neer voor atleten en officials.”

Gildebor zorgt verder voor de bewegwijzering rond het stadion. “Denk bijvoorbeeld aan de borden die aangeven waar bezoekers kunnen parkeren.”

Bovenstaande is slechts een greep uit de werkzaamheden die Gildebor de afgelopen tijd heeft uitgevoerd in het kader van de FBK-games. Bovendien verzorgt onze organisatie natuurlijk ook het reguliere beheer en onderhoud van de sportvelden aan de Kuipersdijk.

Henk: “De weken vóór de FBK-games zijn voor de medewerkers van deze Gildebor-locatie een drukke en interessante tijd. Maar iedereen is op elkaar ingespeeld en er heerst een echte teamgeest!”

Nieuws

Vacature: vakman Parken en Landschap

Vacature: vakman Parken en Landschap

Wij zijn op zoek naar 2,0 fte medewerker in de functie van vakman parken & landschap bij de afdeling sport.

Lees meer
Ruben Bosch: koffers Eerste Hulp

Ruben Bosch: koffers Eerste Hulp

Hij verkoopt koffers waarvan hij zelf zegt dat het beter is dat deze zo lang dicht blijven: grote calamiteitenkoffers met EHBO-materiaal. Ook houdt hij de inhoud compleet.

Lees meer
Marcel Kotte: gouden handen

Marcel Kotte: gouden handen

Kapotte lampen vervangen, klemmende deuren repareren en lekkages verhelpen. Huismeester Marcel Kotte (65) weet er wel raad mee.

Lees meer
Sebastiaan: veiligheid voorop

Sebastiaan: veiligheid voorop

Loszittende stoeptegels, een verstopt riool? Klachten hierover van inwoners komen via de gemeente bij Gildebor terecht. Sebastiaan zet herstelwerkzaamheden in gang.

Lees meer
SBS6 programma Holland van Boven bezoekt Gildebor en SWB

SBS6 programma Holland van Boven bezoekt Gildebor en SWB

Het SBS programma Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer op een andere plek om bedrijven te bezoeken.

Lees meer