SWB

Edwin Egberink: doenerscultuur

05-03-2019

Edwin Egberink (51) is uitvoerder voor groen, netheid en vegen bij Gildebor. Eerder werkte hij jarenlang bij SWB, gaf er trainingen en begeleidde er als werkcoach mensen in de Groentuin. De Groenvoorziening was toen nog onderdeel van SWB. 

Nadat de gemeenten Hengelo en Hof van Twente Gildebor in het leven hadden geroepen, begon Edwin in 2017 bij Gildebor. “Bij Gildebor heerst een duidelijke doenerscultuur. Snoeien, afval verwijderen, de stad aanvegen: onze medewerkers gaan er voor. En dat resultaat zie je. Wanneer je uit een bedrijf naar buiten stapt, stap je bij Gildebor binnen: de openbare ruimte is ons werkgebied.”

Edwin: “Het doel is om een kwalitatieve bijdrage leveren aan de openbare ruimte, maar nog belangrijker is het om de mensen in hun kracht te zetten, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen.” 

Zijn streven is om binnen Gildebor een hechte cultuur neer te zetten, een veilig klimaat te creëren, waar mensen het fijn vinden om te werken. “Als de gestelde doelen gehaald worden en onze mensen trots zijn op hun werk, ben ik tevreden.” 

Nieuws

Vacature adviseur/werkvoorbereider

Vacature adviseur/werkvoorbereider

15-07-2019

We hebben een vacature voor een adviseur/werkvoorbereider openbare ruimte. Deze adviseur/werkvoorbereider openbare ruimte is werkzaam voor het cluster ONDERSTEUNING.

Lees meer
Wij zijn op zoek naar een vakman civiele techniek

Wij zijn op zoek naar een vakman civiele techniek

15-07-2019

Op dit moment zijn wij op zoek naar 1,0 FTE medewerker in de functie van Vakman Civiele Techniek. De vakman is werkzaam binnen het cluster PARKEN, LANDSCHAP & CIVIELE TECHNIEK.

Lees meer
Oldenzaal door met Gildebor

Oldenzaal door met Gildebor

11-07-2019

UIT DE TUBANTIA VAN 11 JULI 2019 | DOOR STEPHAN SCHEPER De samenwerking met Gildebor voor het onderhoud van de sportaccommodaties is de gemeente Oldenzaal goed bevallen. Het contract wordt met vijf jaar verlengd. Het besluit om de samenwerking met Gildebor voort te zetten leidde volgens wethouder Rob Christenhusz tot tevreden gezichten. Gildebor is een […]

Lees meer
Cor Wevers: vrijheid op de weg

Cor Wevers: vrijheid op de weg

09-07-2019

Cor Wevers ziet de zon altijd schijnen. De taxichauffeur is namens SWB gedetacheerd bij Taxi Witteveen. “Dit is het leukste werk dat er is. Hoe langer je taxi rijdt, hoe mooier je het vindt!”

Lees meer
Scholekster op het dak

Scholekster op het dak

03-07-2019

Tumult op de werf! Om een scholeksterkuiken uit zijn benarde positie te bevrijden, zijn medewerkers reddingsoperatie ‘Bonte Piet’ gestart!

Lees meer