SWB

Blij met de nieuwe straatveegmachine

Medio juli is de nieuwe straatveegmachine Dulevo 3000 bedrijfsklaar opgeleverd bij Gildebor. Deze veegmachine zal de Dulevo 2000 vervangen en wordt allround ingezet bij met name de kleinere wegen en moeilijke plekken zoals bijvoorbeeld fietspaden, tunnels en parkeerplaatsen. Ook zal de machine in de weekenden bij markten en/of festiviteiten kunnen worden ingezet.

Rijdend kantoor
Vaste veegmachinist bij Gildebor is Baki Colkusu. Hij werkt al 17 jaar als  veegmachinist in de openbare ruimte. Tevens neemt hij regelmatig collega-machinisten mee op de veegwagen om in te werken. Dat hij dit werk met veel plezier doet, blijkt als hij vol trots vertelt: “Ik vind mijn werk na 17 jaar nog steeds erg leuk om te doen. Ik ben eigen baas en voel me vrij. De cabine van de veegmachine is als het ware mijn rijdende kantoor.“

Even wennen
Baki geeft aan dat de cockpit er wel wat anders uitziet dan de vorige, maar we hebben er alle vertrouwen in dat hij en zijn collega’s dit na de instructies van de leverancier snel onder de knie zullen hebben.

Nieuws

Vacature: vakman Parken en Landschap

Vacature: vakman Parken en Landschap

Wij zijn op zoek naar 2,0 fte medewerker in de functie van vakman parken & landschap bij de afdeling sport.

Lees meer
Ruben Bosch: koffers Eerste Hulp

Ruben Bosch: koffers Eerste Hulp

Hij verkoopt koffers waarvan hij zelf zegt dat het beter is dat deze zo lang dicht blijven: grote calamiteitenkoffers met EHBO-materiaal. Ook houdt hij de inhoud compleet.

Lees meer
Marcel Kotte: gouden handen

Marcel Kotte: gouden handen

Kapotte lampen vervangen, klemmende deuren repareren en lekkages verhelpen. Huismeester Marcel Kotte (65) weet er wel raad mee.

Lees meer
Sebastiaan: veiligheid voorop

Sebastiaan: veiligheid voorop

Loszittende stoeptegels, een verstopt riool? Klachten hierover van inwoners komen via de gemeente bij Gildebor terecht. Sebastiaan zet herstelwerkzaamheden in gang.

Lees meer
SBS6 programma Holland van Boven bezoekt Gildebor en SWB

SBS6 programma Holland van Boven bezoekt Gildebor en SWB

Het SBS programma Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer op een andere plek om bedrijven te bezoeken.

Lees meer