SWB

Algemeen Directeur Jeroen van der Geest verlaat SWB Midden Twente

Persbericht SWB Midden Twente, d.d. 5 juni 2018

Jeroen van der Geest stopt per 1 augustus 2018 als Algemeen Directeur van SWB Midden Twente. Met ingang van die datum start Jeroen als Directeur van het Gemeentelijk Werkbedrijf i.o. bij de gemeente Den Haag.

We kijken als bestuur samen met de directie terug op een zeer succesvolle periode en erg plezierige samenwerking. De afgelopen zeven jaar heeft SWB Midden Twente onder leiding van Jeroen van der Geest een organisatieontwikkeling doorgemaakt  waardoor er een sterke basis voor de toekomst ligt.

Jeroen van der Geest heeft ons laten weten het bestuur en alle collega’s dankbaar te zijn voor de plezierige samenwerking van de afgelopen jaren, maar hij ziet vanzelfsprekend ook uit naar de prachtige nieuwe uitdaging die de gemeente Den Haag hem biedt.

SWB Midden Twente is een zeer gezonde organisatie met twee bedrijfsonderdelen (SWB en Gildebor) en drie uitvoeringstaken (arbeidsontwikkeling, bieden van beschutte werkplekken en beheer openbare ruimte).

Het bestuur gaat de komende periode op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. Nadere mededelingen over de te volgen procedure alsmede het moment dat Jeroen officieel afscheid neemt volgen.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de afdeling Communicatie van de gemeente Hengelo.

Nieuws

Vacature: vakman Parken en Landschap

Vacature: vakman Parken en Landschap

Wij zijn op zoek naar 2,0 fte medewerker in de functie van vakman parken & landschap bij de afdeling sport.

Lees meer
Ruben Bosch: koffers Eerste Hulp

Ruben Bosch: koffers Eerste Hulp

Hij verkoopt koffers waarvan hij zelf zegt dat het beter is dat deze zo lang dicht blijven: grote calamiteitenkoffers met EHBO-materiaal. Ook houdt hij de inhoud compleet.

Lees meer
Marcel Kotte: gouden handen

Marcel Kotte: gouden handen

Kapotte lampen vervangen, klemmende deuren repareren en lekkages verhelpen. Huismeester Marcel Kotte (65) weet er wel raad mee.

Lees meer
Sebastiaan: veiligheid voorop

Sebastiaan: veiligheid voorop

Loszittende stoeptegels, een verstopt riool? Klachten hierover van inwoners komen via de gemeente bij Gildebor terecht. Sebastiaan zet herstelwerkzaamheden in gang.

Lees meer
SBS6 programma Holland van Boven bezoekt Gildebor en SWB

SBS6 programma Holland van Boven bezoekt Gildebor en SWB

Het SBS programma Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer op een andere plek om bedrijven te bezoeken.

Lees meer