SWB

Kom langs bij de Kinderboerderij tijdens ‘WeustDag 2018’ op 10 juni

Noteer WeustDag 2018 alvast in je agenda!

Gildebor en een aantal andere organisaties in ’t Weusthagpark zullen op zondag 10 juni namelijk gezamenlijk hun deuren openen voor het publiek. Vooral tussen 11.00 en 16.00 uur zal het Weusthagpark bruisen van activiteit. Op de Kinderboerderij kunnen bezoekers natuurlijk de (jonge) schapen en geiten bewonderen. En vergeet de nieuwe alpaca’s niet. Ook zal er 10 juni een springkussen staan waar jonge bezoekers hun energie kwijt kunnen.

Andere organisaties die meedoen aan WeustDag 2018 zijn onder meer IVN Hengelo (Heemtuin), manege de Kapberg, de biologische Moestuin, Scouting St. Christoffel én Scouting St. Jeroen Bambi. Kinderen kunnen bijvoorbeeld met schepnetten gaan vissen en voor muziek wordt gezorgd door muziekvereniging Armonia. Ook zullen er amateurkunstenaars van WAK optreden op verschillende plaatsen in het park.

Onze medewerkers van Gildebor én de dieren verwelkomen je graag aan de Van Alphenstraat! Tot dan!

Meer info bij Het Weusthag, Park van verbinding en Hengelo Promotie

 

Nieuws

Vacature: vakman Parken en Landschap

Vacature: vakman Parken en Landschap

Wij zijn op zoek naar 2,0 fte medewerker in de functie van vakman parken & landschap bij de afdeling sport.

Lees meer
Ruben Bosch: koffers Eerste Hulp

Ruben Bosch: koffers Eerste Hulp

Hij verkoopt koffers waarvan hij zelf zegt dat het beter is dat deze zo lang dicht blijven: grote calamiteitenkoffers met EHBO-materiaal. Ook houdt hij de inhoud compleet.

Lees meer
Marcel Kotte: gouden handen

Marcel Kotte: gouden handen

Kapotte lampen vervangen, klemmende deuren repareren en lekkages verhelpen. Huismeester Marcel Kotte (65) weet er wel raad mee.

Lees meer
Sebastiaan: veiligheid voorop

Sebastiaan: veiligheid voorop

Loszittende stoeptegels, een verstopt riool? Klachten hierover van inwoners komen via de gemeente bij Gildebor terecht. Sebastiaan zet herstelwerkzaamheden in gang.

Lees meer
SBS6 programma Holland van Boven bezoekt Gildebor en SWB

SBS6 programma Holland van Boven bezoekt Gildebor en SWB

Het SBS programma Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer op een andere plek om bedrijven te bezoeken.

Lees meer