SWB

Vijf mooie matches voor Gildebor op Beursvloer 2017 in Goor

Gildebor heeft twee weken geleden deelgenomen aan de Beursvloer 2017. Het evenement vond plaats in de Hofkerk in Goor op 13 oktober. Hans Jager (foto) en Martin van ’t Veen waren aanwezig namens Gildebor en hebben op de beurs vijf matches gemaakt.

Ruim 57000 euro
In totaal zijn tijdens de beurs 68 matches gesloten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Deze matches vertegenwoordigen een waarde van ruim 57000 euro. Organisator van het evenement is Hof van Twentse Uitdaging.

De vijf Gildebor matches
De vijf matches van Gildebor waren met de volgende organisaties:

  • Seniorenvereniging Diepenheim
  • Wereldwinkel Delden
  • Stichting Doors Wide Open
  • Stichting Aveleijn Goor
  • Big Band Festival Goor

Voor de seniorenvereniging gaat Gildebor de jeu de boules banen onkruid vrij maken. Bij de wereldwinkel zullen een aantal klussen in de winkel worden uitgevoerd. Voor Doors Wide Open zal snoeihout versnipperd worden en bij Aveleijn Goor gaat Gildebor aan de slag in de tuin. Ten slotte zal na het Big Band Festival (na Pasen) het terrein schoongemaakt worden.
Voor deze werkzaamheden maakt Gildebor zo’n zestien manuren vrij en stelt het machines beschikbaar waaronder een veegwagen.

Tegenprestaties
De maatschappelijke organisaties bieden allemaal een eigen tegenprestatie. Deze variëren van bedrijfsreclame op de bus tot het langsbrengen van een appeltaart en een sponsorvermelding op de website.

Beursvloer
De Beursvloer wordt door de organisatie omschreven als een marktplaats voor bedrijven en maatschappelijk organisaties. Er kan kennis gemaakt worden, vraag en aanbod wordt er besproken en er worden, met gesloten beurs, matches gemaakt. Op die wijze helpen bedrijven, maatschappelijke organisaties en inwoners uit de gemeente Hof van Twente elkaar.

 

Nieuws

Vacature: vakman Parken en Landschap

Vacature: vakman Parken en Landschap

Wij zijn op zoek naar 2,0 fte medewerker in de functie van vakman parken & landschap bij de afdeling sport.

Lees meer
Ruben Bosch: koffers Eerste Hulp

Ruben Bosch: koffers Eerste Hulp

Hij verkoopt koffers waarvan hij zelf zegt dat het beter is dat deze zo lang dicht blijven: grote calamiteitenkoffers met EHBO-materiaal. Ook houdt hij de inhoud compleet.

Lees meer
Marcel Kotte: gouden handen

Marcel Kotte: gouden handen

Kapotte lampen vervangen, klemmende deuren repareren en lekkages verhelpen. Huismeester Marcel Kotte (65) weet er wel raad mee.

Lees meer
Sebastiaan: veiligheid voorop

Sebastiaan: veiligheid voorop

Loszittende stoeptegels, een verstopt riool? Klachten hierover van inwoners komen via de gemeente bij Gildebor terecht. Sebastiaan zet herstelwerkzaamheden in gang.

Lees meer
SBS6 programma Holland van Boven bezoekt Gildebor en SWB

SBS6 programma Holland van Boven bezoekt Gildebor en SWB

Het SBS programma Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer op een andere plek om bedrijven te bezoeken.

Lees meer