SWB

Ruben Bosch: koffers Eerste Hulp

11-06-2019

Hij verkoopt koffers waarvan hij zelf zegt dat het beter is dat deze zo lang dicht blijven: grote calamiteitenkoffers met EHBO-materiaal. Ruben Bosch (50) verkoopt ze niet alleen, hij houdt de inhoud ook compleet.

In het kantoor van deBesteEHBOdoos, waar Ruben de scepter zwaait, staan meerdere formaten EHBO-dozen. Van de BHV-doos tot de verbanddoos voor het bedrijfsbusje.
Bedrijven zijn wettelijk verplicht een verbanddoos beschikbaar te hebben. Ruben zorgt daarvoor.

Hij werkt al dertig jaar bij SWB, eerst in de drukkerij en de Groentuin, en vond daarna zijn passie: het ontzorgen van bedrijven en scholen wat hulpverleningsmateriaal betreft.

Een perfect gevulde EHBO-trommel doet zijn ogen glinsteren. Vier vestigingen heeft deBesteEHBOdoos, waarvan één in Hengelo. Vanuit dit kantoor verzorgt Ruben de acquisitie, maakt afspraken met bedrijven en scholen, bevoorraad in Overijssel en Gelderland de klanten, controleert daar de verbandtrommels en verzorgt het periodieke onderhoud aan AED’s.

Om deBesteEHBOdoos bekendheid te geven, bezoekt hij netwerkgroepen. Hij is trots op de SWB: “Een geweldig bedrijf”, en enthousiast over zijn werk: “Dit kan ik met heel veel plezier nog heel lang doen.”

Nieuws

Vacature adviseur/werkvoorbereider

Vacature adviseur/werkvoorbereider

15-07-2019

We hebben een vacature voor een adviseur/werkvoorbereider openbare ruimte. Deze adviseur/werkvoorbereider openbare ruimte is werkzaam voor het cluster ONDERSTEUNING.

Lees meer
Wij zijn op zoek naar een vakman civiele techniek

Wij zijn op zoek naar een vakman civiele techniek

15-07-2019

Op dit moment zijn wij op zoek naar 1,0 FTE medewerker in de functie van Vakman Civiele Techniek. De vakman is werkzaam binnen het cluster PARKEN, LANDSCHAP & CIVIELE TECHNIEK.

Lees meer
Oldenzaal door met Gildebor

Oldenzaal door met Gildebor

11-07-2019

UIT DE TUBANTIA VAN 11 JULI 2019 | DOOR STEPHAN SCHEPER De samenwerking met Gildebor voor het onderhoud van de sportaccommodaties is de gemeente Oldenzaal goed bevallen. Het contract wordt met vijf jaar verlengd. Het besluit om de samenwerking met Gildebor voort te zetten leidde volgens wethouder Rob Christenhusz tot tevreden gezichten. Gildebor is een […]

Lees meer
Cor Wevers: vrijheid op de weg

Cor Wevers: vrijheid op de weg

09-07-2019

Cor Wevers ziet de zon altijd schijnen. De taxichauffeur is namens SWB gedetacheerd bij Taxi Witteveen. “Dit is het leukste werk dat er is. Hoe langer je taxi rijdt, hoe mooier je het vindt!”

Lees meer
Scholekster op het dak

Scholekster op het dak

03-07-2019

Tumult op de werf! Om een scholeksterkuiken uit zijn benarde positie te bevrijden, zijn medewerkers reddingsoperatie ‘Bonte Piet’ gestart!

Lees meer