SWB

Mike Nalecz: altijd blijven leren

02-07-2019

Van scootmobielen, rollators, krukken tot kraamhulpmiddelen: bij Medipoint kun je hulpmiddelen lenen, huren of kopen. Bestel je een hulpmiddel, dan kan het zo maar zijn dat je order bevestigd wordt door Mike Nalecz.

Administratie: het is Mike (41) op het lijf geschreven. De Hengeloër werkte tot 2005 in de detailhandel, was onder meer financieel administratief medewerker.

Hij volgde twee avondopleidingen en rondde beide in 2008 af met een diploma. “Het is goed om jezelf te blijven ontwikkelen”, stelt hij. Mocht er nog eens een opleiding nodig zijn, dan gaat hij die zeker volgen.

Eind 2012 stapte hij binnen bij SWB en deed verschillende werkzaamheden. Sinds vorig jaar is hij gedetacheerd bij Medipoint als administratief medewerker, van woensdag tot en met vrijdag, en verzorgt de orderbevestiging in het computerprogramma Aladdin.

Uitdagend werk, daar houdt hij van. Soms helpt hij ook mee in het magazijn. De twee andere dagen werkt hij bij het ROC, ook op de administratie.
Mike heeft het bij Medipoint naar zijn zin. “Het is een prima bedrijf. Ik heb leuke collega’s en de sfeer is goed.”

Mocht het ooit fysiek wat minder gaan met hem, hij weet waar hij terecht kan. Lachend: “Een scootmobiel heb ik al uitgeprobeerd!”

Nieuws

Vacature adviseur/werkvoorbereider

Vacature adviseur/werkvoorbereider

15-07-2019

We hebben een vacature voor een adviseur/werkvoorbereider openbare ruimte. Deze adviseur/werkvoorbereider openbare ruimte is werkzaam voor het cluster ONDERSTEUNING.

Lees meer
Wij zijn op zoek naar een vakman civiele techniek

Wij zijn op zoek naar een vakman civiele techniek

15-07-2019

Op dit moment zijn wij op zoek naar 1,0 FTE medewerker in de functie van Vakman Civiele Techniek. De vakman is werkzaam binnen het cluster PARKEN, LANDSCHAP & CIVIELE TECHNIEK.

Lees meer
Oldenzaal door met Gildebor

Oldenzaal door met Gildebor

11-07-2019

UIT DE TUBANTIA VAN 11 JULI 2019 | DOOR STEPHAN SCHEPER De samenwerking met Gildebor voor het onderhoud van de sportaccommodaties is de gemeente Oldenzaal goed bevallen. Het contract wordt met vijf jaar verlengd. Het besluit om de samenwerking met Gildebor voort te zetten leidde volgens wethouder Rob Christenhusz tot tevreden gezichten. Gildebor is een […]

Lees meer
Cor Wevers: vrijheid op de weg

Cor Wevers: vrijheid op de weg

09-07-2019

Cor Wevers ziet de zon altijd schijnen. De taxichauffeur is namens SWB gedetacheerd bij Taxi Witteveen. “Dit is het leukste werk dat er is. Hoe langer je taxi rijdt, hoe mooier je het vindt!”

Lees meer
Scholekster op het dak

Scholekster op het dak

03-07-2019

Tumult op de werf! Om een scholeksterkuiken uit zijn benarde positie te bevrijden, zijn medewerkers reddingsoperatie ‘Bonte Piet’ gestart!

Lees meer