SWB

Linda Volmer: op snelschoenen!

Op de werkplek van Linda Volmer hangen vlaggetjes, want SWB is dit jaar 50. Op 3 april hangen die vlaggetjes er ook voor Linda, want op die dag wordt zij óók 50 jaar.

Linda, een pittige en goedlachse dame, begon bij SWB in 1990. Ze woont in Hengelo, dicht bij haar werk, en komt lopend naar SWB. Officieel begint ze om acht uur, maar ze is er elke morgen om half acht. “Ik heb snelschoenen aan”, vertelt ze, met humor.

In haar carrière werkte ze het meest op de afdeling Verpakken. Ze heeft een poosje in de catering gewerkt, onder meer in de spoelkeuken: “Alles in de vaatwasser zetten, de tafels in de kantine weer schoonmaken.”

Inmiddels werkt ze al weer een aantal jaar bij Verpakken en dat bevalt haar het best. Ze heeft een werkplek met een eigen stoel en ze heeft leuke collega’s.

Op haar werktafel liggen diverse ijzertjes en schroeven klaar om ingepakt te worden. Linda doet dat zorgvuldig. Voordat het zakje dichtgaat, kijkt ze nog even of het juiste aantal en de juiste artikelen erin zitten. “We hebben ook wel eens doosjes die we in elkaar moeten zetten. Dat kan ik ook goed. Ik heb ook bij de papierversnipperaar gezeten, en ik ruim op als dat nodig is. Maar zakjes vullen vind ik het allerleukst. Als ik maar wat te doen heb.”

Nieuws

Gildebor legt bijenschans aan

Gildebor legt bijenschans aan

Gildebor heeft in Hengelo-Zuid een bijenschans aangelegd.

Lees meer
Yvon Kroeze: bouw-vakvrouw

Yvon Kroeze: bouw-vakvrouw

Als 60-plusser is Yvon Kroeze in de bouw gaan werken. “Ik doe dingen waarvan ik nooit gedacht had dat ik die doen zou”, aldus Yvon.

Lees meer
‘Aaltjes’ gaan eikenprocessierups te lijf

‘Aaltjes’ gaan eikenprocessierups te lijf

De jaarlijkse strijd tegen de eikenprocessierups is begonnen. Daarbij worden ‘aaltjes’ ingezet.

Lees meer
Paul Roering: tienduizend formulieren

Paul Roering: tienduizend formulieren

Paul Roering werkt bij SWB op de financiële afdeling waar hij jaarlijks zo’n 10.000 inkoopformulieren verwerkt!

Lees meer
Een verborgen, groene parel

Een verborgen, groene parel

Breng nu een bezoek aan een groene, Hengelose parel! De oude algemene begraafplaats aan de Bornsestraat.

Lees meer