SWB

Linda Volmer: op snelschoenen!

Op de werkplek van Linda Volmer hangen vlaggetjes, want SWB is dit jaar 50. Op 3 april hangen die vlaggetjes er ook voor Linda, want op die dag wordt zij óók 50 jaar.

Linda, een pittige en goedlachse dame, begon bij SWB in 1990. Ze woont in Hengelo, dicht bij haar werk, en komt lopend naar SWB. Officieel begint ze om acht uur, maar ze is er elke morgen om half acht. “Ik heb snelschoenen aan”, vertelt ze, met humor.

In haar carrière werkte ze het meest op de afdeling Verpakken. Ze heeft een poosje in de catering gewerkt, onder meer in de spoelkeuken: “Alles in de vaatwasser zetten, de tafels in de kantine weer schoonmaken.”

Inmiddels werkt ze al weer een aantal jaar bij Verpakken en dat bevalt haar het best. Ze heeft een werkplek met een eigen stoel en ze heeft leuke collega’s.

Op haar werktafel liggen diverse ijzertjes en schroeven klaar om ingepakt te worden. Linda doet dat zorgvuldig. Voordat het zakje dichtgaat, kijkt ze nog even of het juiste aantal en de juiste artikelen erin zitten. “We hebben ook wel eens doosjes die we in elkaar moeten zetten. Dat kan ik ook goed. Ik heb ook bij de papierversnipperaar gezeten, en ik ruim op als dat nodig is. Maar zakjes vullen vind ik het allerleukst. Als ik maar wat te doen heb.”

Nieuws

Vacature: vakman Parken en Landschap

Vacature: vakman Parken en Landschap

Wij zijn op zoek naar 2,0 fte medewerker in de functie van vakman parken & landschap bij de afdeling sport.

Lees meer
Ruben Bosch: koffers Eerste Hulp

Ruben Bosch: koffers Eerste Hulp

Hij verkoopt koffers waarvan hij zelf zegt dat het beter is dat deze zo lang dicht blijven: grote calamiteitenkoffers met EHBO-materiaal. Ook houdt hij de inhoud compleet.

Lees meer
Marcel Kotte: gouden handen

Marcel Kotte: gouden handen

Kapotte lampen vervangen, klemmende deuren repareren en lekkages verhelpen. Huismeester Marcel Kotte (65) weet er wel raad mee.

Lees meer
Sebastiaan: veiligheid voorop

Sebastiaan: veiligheid voorop

Loszittende stoeptegels, een verstopt riool? Klachten hierover van inwoners komen via de gemeente bij Gildebor terecht. Sebastiaan zet herstelwerkzaamheden in gang.

Lees meer
SBS6 programma Holland van Boven bezoekt Gildebor en SWB

SBS6 programma Holland van Boven bezoekt Gildebor en SWB

Het SBS programma Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer op een andere plek om bedrijven te bezoeken.

Lees meer