SWB

Verkiezing Fieldmanager of the Year: Nico van Eerden op gedeelde 2de plaats

Nico van Eerden, heeft een gedeelde tweede plaats behaald bij de uitreiking Fieldmanager of the Year. Die uitreiking vond afgelopen woensdag, 15 november, plaats tijdens de Nationale Voetbal Vakbeurs in Gorinchem.

Nico was genomineerd omdat hij zich binnen Gildebor, als uitvoerder bij het cluster Park & Landschap, heeft gespecialiseerd in het onderhoud van sportvelden. Samen met zijn collega’s zorgt hij ervoor dat inwoners van de gemeenten Hengelo en Hof van Twente wekelijks hun favoriete sport kunnen beoefenen, zoals voetbal, hockey en honkbal.

Aan de verkiezing Fieldmanager of the Year deden ruim dertig personen mee en Nico heeft Gildebor prima op de kaart gezet met dit prachtige resultaat. Al tijdens de beurs werd hij door verscheidene personen aangesproken met allerlei vragen over Gildebor. Nico geeft verder aan dat hij uiteraard graag gewonnen had, maar dat het desalniettemin een prachtige, leerzame ervaring was.

Wie meer over Fieldmanager of the Year wil weten kan onderstaande links aanklikken. In een artikel en filmpje legt Nico uit wat zijn vak inhoudt.

Artikel vakblad Fieldmanager: “Ik ben het niet eens met de kreet dat er steeds minder kan”

Website: Verkiezing Fieldmanager of the Year

Nieuws

Vacature: vakman Parken en Landschap

Vacature: vakman Parken en Landschap

Wij zijn op zoek naar 2,0 fte medewerker in de functie van vakman parken & landschap bij de afdeling sport.

Lees meer
Ruben Bosch: koffers Eerste Hulp

Ruben Bosch: koffers Eerste Hulp

Hij verkoopt koffers waarvan hij zelf zegt dat het beter is dat deze zo lang dicht blijven: grote calamiteitenkoffers met EHBO-materiaal. Ook houdt hij de inhoud compleet.

Lees meer
Marcel Kotte: gouden handen

Marcel Kotte: gouden handen

Kapotte lampen vervangen, klemmende deuren repareren en lekkages verhelpen. Huismeester Marcel Kotte (65) weet er wel raad mee.

Lees meer
Sebastiaan: veiligheid voorop

Sebastiaan: veiligheid voorop

Loszittende stoeptegels, een verstopt riool? Klachten hierover van inwoners komen via de gemeente bij Gildebor terecht. Sebastiaan zet herstelwerkzaamheden in gang.

Lees meer
SBS6 programma Holland van Boven bezoekt Gildebor en SWB

SBS6 programma Holland van Boven bezoekt Gildebor en SWB

Het SBS programma Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer op een andere plek om bedrijven te bezoeken.

Lees meer